Robin Groen

Ik heb een reëel inzicht in de uitdagingen waar een ondernemer zich voor gesteld ziet en de persoonlijke processen die doorlopen moeten worden om tot succes te komen. Ik coach executives, ondernemers & professionals en begeleid continue-verbetertrajecten, om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak de nodige ontwikkelingsslagen te maken en concrete doelen daadwerkelijk te bereiken.

Ik doorleefde een burn-out, hersenoperatie, eetstoornis en een bak zakelijke uitdagingen. Als mens en ondernemer heb ik dus wel het nodige voor mijn kiezen gehad. Aan de andere kant heb ik ook veel succes geoogst: ik ben gelukkig gehuwd en geniet van onze vier kinderen. Als lid van het Nederlands Naginata Team was ik in 1995 bij het eerste WK in Tokyo, ik viel op eigen kracht 35 kilo af, bouwde twee succesvolle bedrijven op en verkocht die om me volledig op persoonlijke- en zakelijke transformaties te richten. Het is dan ook geen verrassing dat ik me bijzonder bewust ben van verbeterprocessen en me volledig kan invoelen in de belevingswereld van mijn cliënten.

Het werken onder druk, zero-defects en affiniteit voor verschillende denkrichtingen, gedragingen en emoties, zijn me, als oud-gerechtsdeurwaarder, met de paplepel ingegoten. In mijn eigen praktijk zette ik jaren geleden al succesvol Lean Six Sigma in voor optimale resultaten en rendement. Ik weet daarom wat er op mijn klanten afkomt bij een cultuurtransformatie en kan als geen ander vooruitblikken, reflecteren en sturen in de trajecten die ik coach.

Ik ben als Associate Certified Coach verbonden aan de International Coach Federation, en door het Lean Competency System van de Cardiff University gecertificeerd als Lean Six Sigma Black Belt. Ik word gemotiveerd door mensen en organisaties die commitment meebrengen, die direct en open communiceren, beschikken over een gezonde dosis reflectief vermogen en bereid zijn daadwerkelijk aan zichzelf te werken. Een bepaalde sense of urgency en een betekenisvolle onderlinge verbondenheid maken voor mij de samenwerking compleet.

Wil je meer weten? Ik bijt niet, neem gerust contact op!

icf-logo

MYOB | Markt 32 | 4931 BT Geertruidenberg

info@mindyourownbiznizz.nl

+31 6 466 16 292


© 2019 Mind Your Own Biznizz

Design website

deOverkantontwerpers.com

Sluit Menu