What people say.

“Wat doe je als iemand die je ooit in een Lean traject hebt begeleid, besluit om zelf Lean trainer te worden? Juist, dan gaat de vlag uit. Waarom? Robin pakte Lean bij de kladden als geen ander. In eerste instantie nog wat droog gericht op snel scoren, maar al snel begon hij de grotere kracht van Lean te zien. Die gaat verder, duurt langer en kom je nooit meer vanaf als je er eenmaal door gegrepen bent. En Robin is gegrepen. Hij begrijpt en doorziet de essentie van Lean. En vooral het coachende aspect van Lean pakt hij doortastend en met flair aan. Negen van de tien keer is de eerste vraag: ”Hoe begin je en waar loop je dan tegen aan?” Robin helpt daar nu anderen mee vanuit eerste hand-ervaring. Wil je je bedrijf of organisatie echt verbeteren? Dan beveel ik je Robin dan van harte aan.”
Philip van Londen, MSc
Lean Black Belt, Founder Get Lean
“Als ondernemer en als mens ben ik altijd bezig met het leren van nieuwe dingen en het ontwikkelen van mezelf. Omdat ik soms zo ontzettend vast kan lopen in mijn hoofd bood Robin mij aan eens met hem in gesprek te gaan. Daar ben ik hem heel dankbaar voor want zelfs die ene kleine opmerking of dat ene kleine inzicht op dat moment, werkt nu nog steeds door in alles wat ik doe. Robin luistert heel erg goed naar wat je zegt en geeft je dat terug op een manier waardoor je tot de ontdekking komt dat jij eigenlijk zelf niet eens luistert naar wat je tegen jezelf vertelt. Robin is betrokken en aanwezig in het gesprek en in het moment. Iets wat je eigenlijk verwacht van een goede coach, maar uit ervaring weet ik dat het oprecht toepassen hiervan niet voor iedereen is weggelegd. Voor Robin wel! En daarom zou ik Robin van harte aanbevelen voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen of even vastloopt.”
Romana Buijs
Founder BREINKONIJN-creative thinking
“Vraag je jezelf weleens af hoe jij je persoonlijke groei om kan zetten in een zakelijk succes? Of misschien hoe je als leidinggevende ervoor zorgt dat je personeel achter je staat? Neem dan contact op met Robin Groen van Groen en Groen consultancy. Robin heeft mij in dit proces van persoonlijke groei professioneel begeleid. In zijn manier van coachen heeft hij mij laten ervaren hoe je een team begeleidt en persoonlijke doelen ontwikkelt. Of je nu een verkoper bent, een leidinggevende of directielid, met behulp van zijn coaching wordt je ontwikkeling vormgegeven in relatie tot de business.”
Mishel Petrovic
Branch Manager, YESSS Electrical
“Robin is een prima en deskundig coach. Hij kan goed luisteren en komt op het juiste moment met begrenzingen en/of support op een altijd respectvolle en afgestemde wijze. Hij houdt goed oog voor het proces van de cliënt. Samen hebben we ambitieuze doelen geformuleerd op zakelijk en privé vlak, in een periode, die voor mij op beide terreinen veel van me vergde. Boven mijn verwachting heb ik de doelen in de afgesproken periode weten te realiseren.”
Drs. Marie Louise van der Kloot
Sales en communicatie Trainer-Coach
“Ik heb Robin leren kennen als een slimme en kritische partner die graag met je meedenkt. Binnen Edge Solutions maken wij daarom regelmatig gebruik van zijn expertise die hij altijd tactvol kan inbrengen. Zijn kennis is breed georiënteerd en hij kan op veel vlakken meedenken. Op de vlakken waar hij minder thuis is, beschikt hij over een breed netwerk die hij ook altijd goed kan onderbouwen. Al met al is Robin een prettige partner, wij hopen nog lang van hem gebruik te mogen maken.”
Mario Loeffen, RDG
Founder Edge Solutions
“Robin is een fijn en kundig coach. Hij activeert en motiveert. Houdt een spiegel voor, soms confronterend maar weet wel het beste uit je te halen. Duidelijke feedback, heldere doelstellingen en focus. Robin is terzake kundig en prettig om mee samen te werken.”
Frank Borninkhof
Salesmanager, Electro Calorique Systems / Iseco St. Phal
“Met slechts enkele vragen komt Robin al snel to the point. Daarbij laat hij je nadenken over hoe het ook kan of hoe het anders kan. Hoe je een situatie die ogenschijnlijk lastig lijkt, kan lostrekken. Hij leert je praten over situaties die je moeilijk vindt. Slechts door op een bepaalde wijze vragen stellen en te leren uitleggen wat je lastig aan de situatie vindt. Ik heb Robin ervaren als een bijzondere, prettige gesprekspartner met oog en aandacht voor de klant. Ik kan hem van harte aanbevelen!”
Jan Laarman
Account- & Riskmanager, Westenburg Assurantiën
"Recent heb ik een lang gesprek met Robin gehad in zijn rol als coach. Hij weet rake en stevige vragen te stellen, ook (zeer) lastige vragen. Maar altijd verhelderend en confronterend. Hij is flexibel in zijn inzet voor je en standvastig als coach. Ik heb veel aan onze gesprekken gehad en waardeer in mijn geval het feit bijzonder dat hij ook gerechtsdeurwaarder is geweest (kan je dat ooit niet meer zijn?). Dat gaf mij in ons gesprek in ieder geval meer herkenning."
Arthur Spaargaren
Gerechtsdeurwaarder
icf-logo

MYOB | Markt 32 | 4931 BT Geertruidenberg

info@mindyourownbiznizz.nl

+31 6 466 16 292


© 2019 Mind Your Own Biznizz

Design website

deOverkantontwerpers.com

Sluit Menu