Executive Lifecoaching

Succes is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke groei. Jouw groei! Het is mijn overtuiging dat je alles kunt bereiken wat je wil, als je maar aan jezelf wil werken. Daarvoor moet je bereid zijn om over de grenzen van behagelijkheid te reiken, je terughoudendheid los te laten en daadwerkelijk over te gaan tot actie.

Want alleen actie leidt tot verandering. alleen door stappen te zetten, kom je verder. alleen daadkracht leidt tot het behalen van je doelen. Niet meer druk bezig zijn met van alles en nog wat, maar juist dàt doen wat leidt tot ècht resultaat! Ben je klaar met “hopen, wensen en willen” en neem je zelf de controle over je leven? Besef je dan dat coaching een geweldig instrument is om dáár te komen waar jij wil zijn!

In zakelijk opzicht daag ik je uit om te reflecteren op je eigen gedrag, acties of het gebrek daaraan. Ook kunnen we zaken die in je organisatie of thuis spelen meenemen. Denk aan conflicthantering, beslissingen met grote impact of work-life balance, maar ook het optimaliseren van bedrijfsprocessen zodat er aandacht is voor klantwaarde en een rendement waar je serieus gelukkig van wordt! Scherp, helder en soms confronterend, maar altijd met respect werken we samen aan jouw doelen en ontwikkeling. Zo kan je weloverwogen die beslissingen nemen die jou zo grenzeloos doeltreffend en succesvol maken!

Op het persoonlijke vlak draait alles om je eigen ontwikkeling en transformatie. Het wegnemen van je innerlijke blokkades en het werken aan bewustzijn en verantwoordelijkheid. Dat is niet altijd even makkelijk en daarom is vertrouwen de basis van de veilige omgeving waarin we aan de slag gaan. Zodat jij gewoon jezelf kunt zijn. Je ontdekt die kwaliteiten die je maken tot de beste versie van jezelf, zodat je relaxter, gezonder en gelukkiger in het leven staat!

Een volwassen en helder gesprek is de basis voor onze samenwerking. Daarom heb ik begrip voor jouw situatie, maar niet voor smoesjes en maskers. In die sfeer van openheid en eerlijkheid werken we samen aan inzichten en krijgen we antwoorden op tafel over zaken die voor jou belangrijk zijn. we maken dingen concreet, meetbaar en direct uitvoerbaar, zodat jij die beslissingen kan nemen die nodig zijn om je leven succesvol te leiden.

Jij verwacht resultaat, ik jouw onvoorwaardelijke inzet! Benieuwd naar mijn aanpak? Zet de volgende stap en neem contact met me op voor een intake.

icf-logo

MYOB | Markt 32 | 4931 BT Geertruidenberg

info@mindyourownbiznizz.nl

+31 6 466 16 292


© 2019 Mind Your Own Biznizz

Design website

deOverkantontwerpers.com

Sluit Menu